luni , 18 ianuarie 2021 3:17 pm
Iasi booked.net
-1°C

Femeia antreprenor contemporană

Federația Română de Automobilism Sportiv – FRAS și Confederația Națională pentru Antreprenoriatul Feminin – CONAF și-au unit forțele printr-un parteneriat pentru susținerea femeilor din motorsport. Femeia antreprenor contemporană este femeia care îndrăznește să piloteze cu calm și abilitate cursa de anduranță a antreprenoriatului. Femeia pilot este femeia curajoasă care îndrăznește să intre pe un teren care până de curând era condus de bărbați și excelează datorită calmului, agilității, puterii de concetrare. Așa cum există femei care au făcut și continuă să facă performanțăîn business, așa existăsportive titrate care fac performanță în toate ariile motor-sport și mai mult decât atât echilibrează pasiunea lor cu familia și business-ul.

FRAS deținesingurul organism implicat activ în promovarea și încurajarea prezenței femeilor în competiții, dar și pentru a arăta că acestea pot fi oricând parte din toate ariile motorsportului: Comisia Națională pentru Femei-  CNF FRAS. Acum FRAS are  un aliat de nădejde în CONAF. Încă nu este un lucru comun să vezi o femeie într-o mașină de competiție, însă curajul, îndrăzneala, coordonarea, calmul și agilitatea acestora, le-au croit drum direct pe podiumuri.

Prin toate activitățile desfășurate până în acest moment, CONAF a demonstrat ca este mai mult decât o comunitate de antreprenori de gen feminin care și-au unit forțele, distingându-se ca fiind o forță care înainte de toate rafinează mentalități și impulsionează mișcarea feminină românească, fiind astfel o voce puternică a mediului antreprenorial reprezentat în fața autorităților locale și naționale.

,,Astăzi nu mai trăim în definiții, creăm definiții, schimbăm concepții, învingem mentalități și avem curaj! Așa arată femeia antreprenor contemporană, femeia care îndrăznește să piloteze cu calm și multă abilitate această cursă minunata a antreprenoriatului!

Astăzi femeia îndrăznește sa aspire la domeniile care până nu demult purtau amprenta: One Man Show! 🙂

Parteneriatul cu FRAS ne onorează și bucurăîn același timp!”

Membrii CONAF fac parte din categoria persoanelor juridice în a căror structură se regăsesc femei și bărbați deopotrivă. Companiile conduse eminamente de bărbați au ales să se implice și să susțină acest curent al antreprenoriatului feminin în România tocmai pentru ca ei cred în parteneriate solide. Cu alte cuvinte milităm mai mult pentru egalitate de șanse și am construit un parteneriat solid cu bărbații.

 

În cinstea unui parteneriat de durată: FRAS X CONAF!

Recomandări

A murit Diego Maradona

Legenda fotbalului argentinian și mondial, Diego Armando Maradona, a murit la vârsta de 60 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *