miercuri , 28 iulie 2021 2:45 pm
Iasi booked.net
-1°C

50 ieșeni au rămas fără permise de conducere în ultima săptămână

În perioada 2 decembrie – 8 decembrie anul curent, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași au acționat, pe raza județului Iași, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile punlice și prevenirea accidentelor rutiere.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 687 de sancțiuni contravenționale, dintre care 267 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, 73 pentru nerespectarea legislației rutiere de către pietoni, 11 pentru depășiri neregulamentare și 336 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare și au fost reținute 50 de permise de conducere, dintre care 27 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, 11 pentru depășiri neregulamentare și 12 pentru alte abateri.

Spre exemplu, un tânăr, de 21 de ani, din judeţul Iaşi, a fost sancționat contravențional, cu amendă, fiindu-i reținut permisul de conducere, conform O.U.G. nr. 195/2002, deoarece a condus un autoturism, în municipiul Iași, cu viteza de 113 km/h, control radar, sectorul de drum fiind limitat la 50 km/h.

Recomandări

Un bărbat a fost găsit decedat în mașină

În această seară, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *