joi , 20 ianuarie 2022 8:17 pm
Iasi booked.net
-1°C

Noile aplicații lansate de Primăria București pentru participanții la trafic

Primăria Municipiului București a lansat în testare primele patru aplicații mobile. Este vorba despre infoSTB pentru transportul public, Parking Bucureşti, Social alert Bucureşti, Trafic alert Bucureşti, disponibile pentru toate telefoanele care utilizează sisteme de operare iOS și Android. 

Bucureștenii pot testa aceste aplicații și pot contribui la optimizarea lor. „Bucureştiul se află într-o nouă etapă de dezvoltare, a tranziţiei către statutul de oraş «inteligent», cea a includerii tehnologiei moderne în proiectarea şi utilizarea serviciilor publice, pentru a le creşte calitatea şi pentru ca bucureştenii şi vizitatorii Capitalei să le poată accesa mai uşor. Primăria Municipiului Bucureşti are în derulare o serie de astfel de proiecte, ca parte a Strategiei Smart City recent finalizată, unele dintre acestea fiind implementate şi în testare”, au precizat, duminică, reprezentanții Primăriei Capitalei, scrie libertatea.ro.

Cele patru proiecte implică dezvoltarea de aplicații pentru telefonul mobil cu sistem de operare iOS sau Android. Aplicațiile pot fi instalate și folosite gratuit. Acestea au ca scop facilitarea accesului bucureștenilor și a turiștilor care vizitează Capitala la serviciile de transport public, la parcările administrate de Primărie sau să optimizeze comunicarea cetăţenilor cu autoritatea locală. Aplicațiile mobile se află în prezent în faza de testare și urmează a fi îmbunătăție, pe baza reacțiilor primite de la utilizatori.

Recomandări

Autobuzele și tramvaiele vor ieși pe trasee, pe 1 Ianuarie 2022, începând cu ora 12:30

Mijloacele de transport public vor ieși pe trasee, pe 1 Ianuarie 2022, începând cu ora …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *