duminică , 16 mai 2021 12:33 am
Iasi booked.net
-1°C

345 de litri de motorină ascunsă într-un rezervor artizanal, descoperiți la controlul de frontieră

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a depistat un bărbat, care transporta, cu un microbuz, 345 litri de produs petrolier într-un rezervor artizanal confecționat și montat în vehicul.

 

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, Grigore U., bărbat cu dublă cetățenie, română și R. Moldova, în vârstă de 57 de ani, conducând un microbuz marca Ford Econoline, înmatriculat în Bulgaria.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comună de control a descoperit într-un spațiu special amenajat, un rezervor confecționat și montat artizanal, în care se afla cantitatea de 345 litri de produs petrolier cu miros de motorină.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii întregii cantități de carburant,  în valoare totală de  1.600 lei, sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei, precum și indisponibilizarea microbuzului, în valoare de 7.500 lei, în vederea confiscării.

Recomandări

Un microbuz s-a făcut scrum în Bucium

Un microbuz de transport persoane a luat foc în localitatea Poieni, comuna Schitu Duca, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *