„3 tenori ieșeni de Crăciun” – cel mai așteptat concert din luna cadourilor

Date:

Ateneul Național din Iași vă invită la cel mai așteptat concert din luna cadourilor: 3 tenori ieșeni de Crăciun.

Andrei Fermeșanu, Florin Guzgă și Andrei Apreotesei, alături de Corul de Copii al Municipiului Iași și alți invitați surpriză, acompaniați de Liber Artis Orchestra, vor interpreta cele mai frumoase colinde și cântece de Crăciun.

După succesul înregistrat în luna iunie a acestui an, la închiderea stagiunii Ateneului, conceptul „3 tenori ieșeni” revine cu două concerte extraordinare de Crăciun. Evenimentele vor avea loc pe 16 și 17 decembrie, de la ora 19, la Sala Unirii (fostul Cinematograf Victoria).

Andrei Fermeșanu, managerul Operei Naționale Române Iași, Florin Guzgă, directorul artistic al aceleiași instituții și Andrei Apreotesei, managerul Ateneului Național din Iași, propun un program format din cele mai frumoase colinde și cântece de Crăciun.

Biletele pentru concertul din data de 16 decembrie au fost epuizate într-un timp foarte scurt, iar la cererea publicului am programat încă o reprezentație pe data de 17. Nu ratați, așadar, un concert emoționant care vă va introduce în atmosfera Crăciunului, într-un ambient și o distribuție selecte” a declarat Andrei Apreotesei, managerul Ateneului ieșean.

Alături de celebrii tenori ieșeni, pe scenă va urca și Corul de Copii al Municipiului Iași, condus de Raluca Zaharia, precum și alți invitați surpriză, acompaniați de Liber Artis Orchestra, sub bagheta tânărului și talentatului dirijor Emil Ambrosă.

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 50 de lei, atât pe ateneuiasi.ro, cât și la casieria instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Horia Constantinescu, şeful ANPC, răspuns la acuzaţiile lui Pescobar: ”Nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită!”

Horia Constantinescu, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC),...

Noi investiții pentru turismul balnear, la Iași

Pacienții care vin pentru tratament în Stațiunea Nicolina au...

Peek & Cloppenburg va deschide un flagship store, pe 26 octombrie, în ansamblul mixed-use Palas Iași

Palas Iași își completează portofoliul de branduri de modă...

Calitatea aerului în Județul Iași în luna august 2023

În luna august 2023, monitorizarea calității aerului de către...