duminică , 21 iulie 2019 3:37 am
Iasi booked.net
-1°C

13 autospeciale noi au intrat în dotarea Poliției ieșene

13 autospeciale noi au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii ieşeni răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

 

I.P.J. Iași a  primit prima tranșă de mașini noi, achiziționate din suma cu care a fost suplimentat bugetul Ministerului Afacerilor Interne, în luna aprilie a.c., din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului.

Dintre cele 13 autospeciale noi, marca Dacia Logan, 11 vor fi distribuite structurilor de ordine publică (posturi de poliție), iar 2 la rutieră.

Vehiculele sunt inscripționate, au rampe de semnalizare acustice și optice, un  set de roți suplimentar cu pneuri de iarnă și roată de rezervă, prize pentru stații și acumulatori suplimentari.

Toate autospecialele au fost achiziționate în baza acordurilor-cadru încheiate la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române, în urma procedurilor de achiziție publică.

În total, 471 de autospeciale noi au intrat în dotarea Poliției Române, contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

Recomandări

Cele 10 autospeciale achiziționate de Salubris Iași au fost prezentate (VIDEO)

Colectarea separată a deșeurilor în Iași este cu Mihai Chirica la Centrul Municipal De Colectare Iasi. Primarul Municipiului, Mihai Chirica, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *