miercuri , 1 decembrie 2021 3:08 am
Iasi booked.net
-1°C

Misiuni de ordine publică in weekend

Zilnic mai multe echipaje și patrule de jandarmi ieșeni acționează pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, intervenția la solicitările cetățenilor în situații de urgență, precum și punerea în aplicare a măsurilor stabilite, pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS Cov2.

Pentru acest sfârșit de săptămână, 11 – 12 septembrie 2021, se vor lua măsuri de asigurare a ordinii publice la diferite manifestări cultural – artistice, sportive și religioase, ce vor avea loc în județul Iași.

În ziua de sâmbătă, 11 septembrie, jandarmii ieșeni vor acționa la manifestările prilejuite de ziua satului Hălăucești, la meciul de fotbal Știința Miroslava – Sporting Juniorul Vaslui, ce se va disputa la Baza Sportivă Uricani, precum și la Marșul familiei din municipiul Iași.

 Duminică, 12 septembrie, se continuă cu măsurile de ordine la manifestările cultural-artistice și religioase de la Hălăucești, Deleni și Războieni, la care se adaugă măsurile de asigurare a ordinii publice la meciul de fotbal F.C. Politehnica Iași – F.C. Gloria Buzău, ce se va disputa pe Stadionul Emil Alexandrescu din Iași și la spectacolul Magia serii în sunet și lumină, organizat de Opera Națională Română Iași, pe esplanada din fața instituției din municipiul Iași.

Avându-se în vedere multitudinea de manifestări publice, Jandarmeria Iași recomandă cetățenilor să acorde atenția cuvenită, pentru punerea în aplicare a măsurilor de autoprotecție sanitară, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice. 

Cetățenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forțelor de ordine publică, fie direct, fie prin apelarea numărul unic de urgență 112. 

Recomandări

O mie de jandarmi sunt aşteptaţi la centrele de transfuzie sanguină din ţară

Joi și vineri, o mie de jandarmi sunt aşteptaţi la centrele de transfuzie sanguină din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *