marți , 4 august 2020 2:32 pm
Iasi booked.net
-1°C

100 de zile de muncă în folosul comunității pentru un ieșean prins în mod repetat cu țigări de contrabandă

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au decis condamnarea unui bărbat din Iași, prins în mai multe rânduri având asupra lui diverse cantități de țigări, la pedeapsa rezultantă de trei ani de închisoare, cu suspendare, pentru contrabandă în formă continuată.

Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul Direcției Exploatare Patrimoniu Iași sau în cadrul Direcției de Asistență Socială Iași, pe o perioadă de 100 de zile. Instanța respinge ca nefondată acțiunea exercitată de partea civilă Ministerul Finanțelor Publice – Agenția Națională de Administrare Fiscală – Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Iași – Direcția Regională Vamală Iași. Constată că inculpatul L. C. A. a achitat în integralitate, în cursul urmăririi penale, prejudiciile cauzate prin actele materiale.”, au menționat judecătorii ieșeni.

Sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 15 iulie 2014 – 6 iulie 2017, bărbatul ar fi fost prins de nouă ori având asupra sa țigări de contrabandă.

Astfel, acesta a fost prins având pachete cu țigări marca Viceroy, de proveniență din Ucraina, 33 de pachete cu țigări marca Jing Ling, cu marcaje “Duty Free Only”, 60 de țigări marca Monte Carlo și 48 de țigări marca L&M, șase pachete cu țigări marca Rothmans și nouă pachete cu țigări marca Marble, alte cinci pachete cu țigări marca Marble, fără timbru de acciză, precum și alte zece pachete cu țigări marca Marble, 15 pachete cu țigări marca Rothmans, de proveniență din Republica Moldova și 20 de pachete cu țigări marca Ritm.

Recomandări

O femeie de afaceri din Alba Iulia a obţinut în justiţie peste 2,6 milioane de lei de la un afacerist din Iaşi

O femeie de afaceri din Alba Iulia a obţinut în justiţie peste 2,6 milioane de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *