Vești bune, încep lucrările la Cinematograful DACIA! Mihai CHIRICA: ”Actuala sală de cinema va deveni un spațiu multifuncțional”

0
366

Cinematograful Dacia va deveni un spațiu multifuncțional care va permite desfășurarea spectacolelor de teatru, muzică și dans.

Acesta va fi reabilitatextins și complet modernizat, potrivit anunțului făcut de către primarul Iașului, Mihai Chirica

Totodată, vor fi asigurate funcțiunile de acces necesare persoanelor cu dizabilități.

Durata estimată de execuție este de 18 luni, din care lucrările de construcții și montaj sunt prevăzute a fi realizate în 12 luni.

Am primit aprobarea de la BERD pentru aprobarea documentație de licitație si am publicat acum anunțul! Data de deschidere a licitației 17 Ianuarie 2022!

Astfel, vom readuce în circuitul cultural fostul cinematograf Dacia. În cadrul ședinței de Consiliu Local din 2 iulie 2021 a fost votată și hotărâre privitoare la actualizarea indicatorilor tehnico – economici aferenți documentației Studiului de Fezabilitate cu elemente de DALI pentru proiectul Reabilitare, modernizare, extindere și dotare cinematograf Dacia.

Conform proiectului, actuala sală de cinema va deveni un spațiu multifuncțional care să permită desfășurarea de spectacole de teatru, muzică, dans etc., cu toate instalațiile și dotările necesare.

De asemenea, vor fi asigurate funcțiunile de acces necesare persoanelor cu dizabilități.”, a transmis primarul Mihai CHIRICA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.