Sport și lectură, propunerile Bibliotecii Județene pentru luna august

0
180

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași face cunoscut publicului interesat că și în această lună, la sediul bibliotecii vor avea loc activități adresate atât copiilor, cât și adulților.

 

Cinemateca pentru copii: „Povești din cărți și filme de povești”

Invităm copiii (dar ne bucurăm și de prezența părinților sau a bunicilor) în fiecare zi de joi, cu începere de la ora 11.00, la Secția pentru Copii de la sediul central (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10), la „Povești din cărți și filme de povești”. Vor putea fi vizionate filme de animație, aflate în colecțiile bibliotecii: „Sofia Întâi, gata să devină Prințesă”, „Neînfricată”, „Burețelul Bob și Coroana Regelui Neptun” sau „Wall E” sunt propunerile noastre. Tot aici au loc și sesiunile Clubului de lectură cu voce tare „Book-uria lecturii”, care se desfășoară și în luna august, în fiecare miercuri, între orele 11.00 și 13.00. Personajele din cărțile citite sunt înlocuite de actorii Școlii de Teatru „ProfessArt” din Iași, coordonați de actrița Luiza Cupceac.

„Biblioteca de Sport”: salsa și bachata

Joi, 9 august 2017, începând cu ora 16.00, pe esplanada de la CUB (Bd. Ștefan cel Mare) are loc a doua sesiune a proiectului „Biblioteca de Sport”. După sesiunea de yoga de la prima întâlnire, acum ne relaxăm cu salsa și bachata, cu Augusto Perez, instructor la Școala de Dans Bel Art din Iași.

„Ascultă-ți” bibliografia!

Pentru că știm că uneori bibliografia școlară (obligatorie sau nu) este o adevărată provocare pe perioada vacanței de vară, Sala de Artă și Referințe și Secția de Împrumut Carte pentru Adulți de la Biblioteca Judeţeană Gh. Asachi Iaşi vă ajută să o parcurgeți în cel mai relaxant mod: ascultând-o și, ulterior, citind-o. Pentru elevi sau pentru oricine dorește să citească o carte „ascultând-o”, punem la dispoziție atât discuri de vinil cu dramatizări ale unora dintre cele mai importante opere din literatura română și universală, cât și fondul de carte tipărită

Participarea la toate activitățile organizate de bibliotecă este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.