Sfaițer, după ce Poli Iași a câștigat cu Dinamo: ”Am încercat să facem lucrurile bine! Iași merită o echipă în Liga 1.”

0
188

Poli Iași a avut o prestație solidă cu Dinamo și a reușit să se impună, în ultimul meci din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 2, scor 3-1.

Au fost conduși moldovenii după 35-40 de minute nu prea bune, dar au egalat până la pauză, iar reușitele care au adus cele trei puncte au picat în partea secundă.

”Am început bine primele 10 minute, după care ne-am stins, dar după egalare am făcut un meci bun, minute extraordinare, în care am sufocat adversarul și am avut două execuții foarte bune prin Roman. La începutul sezonului am declarat că aș dori o revenire în Liga 1 pentru noi, braț la braț cu Dinamo.

Dinamo mai are șanse, va juca barajul, dar până acum, dat fiind debutul de campionat, a făcut o figură frumoasă. Poziția în care este acum în clasament e bună pentru ea, dat fiind lotul pe care îl are la dispoziție.

Am încercat să facem lucrurile bine la Poli Iași, să îndeplinim obiectivul, pentru că Iași merită o echipă în Liga 1. Sper să promovăm și să facem lucrurile bine, să supraviețuim în prima divizie. Să reușim, de la an la an, să arătăm tot mai bine”, a spus Cornel Șfaițer la finalul partidei de pe ”Arcul de Triumf”.

 

Mai multe pe: liga2.prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.