Ședință CJ Iași: peste 30 de proiecte vor fi dezbătute de consilierii județeni pe 25 octombrie 2022

0
201
Peste 30 de proiecte de hotărâre vor dezbătute de consilierii județeni în şedinţa ordinară din data de 25 octombrie 2022.
Printre acestea se numără:

• aprobarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investiții „Extras din Studiul de fezabilitate „Dezvoltarea Aeroportului Internațional Iași – Studiu de Fezabilitate privind extinderea suprafețelor de mișcare, turn de control și crearea de facilități cargo la Aeroportul Internațional Iași”.

• realizarea proiectului „Dezvoltarea infrastructurii aeroportuare a Aeroportului Iași – Extras din Studiul de Fezabilitate – Garaj Echipamente și Platformă în vederea realizării: Platformă Remiză PSI și drum de handling”, a valorii totale a proiectului, din care valoarea totala eligibilă, valoarea totală neeligibilă, contribuția proprie a regiei precum și defalcarea pe surse de finanțare a valorii proiectului.

• însușirea în inventarul domeniului public al județului Iași și administrarea Consiliului Județean Iași a 3 tronsoane de drum în lungime totală de 2,132 km în vederea realizării obiectivului de investiții „Înființarea centurii ușoare de ocolire a Municipiului Iași”.

• clasificarea drumului comunal cu indicativul DC 49: Hadâmbu (DJ 248F) – Schitu Hadâmbu, km 0+000 – 2+870 în drum județean cu indicativul DJ 248 G: Hadâmbu (DJ 248F) – Schitu Hadâmbu, km 0+000 – 2+870.

• aprobarea aderării Județului Iași – Consiliului Județean Iași ca membru susținător la Societatea Națională de Cruce Roșie din România – Filiala Iași și plata cotizației anuale aferente.

• acordarea, în anul 2022, a stimulentelor financiare lunare în limita a două salarii minime brute pe țară personalului de specialitate TESA din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași, din veniturile proprii ale spitalului.

• aprobarea trecerii din domeniul privat în domeniul public al Județului Iași a imobilului teren în suprafață de 20.000 mp identificat cadastral cu nr. 96512, situat în Sat Brătuleni, Comuna Miroslava, Județul Iași.

• cuantumul tarifelor de închiriere lei/oră/400mp a spațiilor extramuzeale, a tarifelor de închiriere lei/oră/zi a spaţiilor expoziţionale ale obiectivelor (muzee, case memoriale, monumente istorice) aflate în administrarea Muzeului Naţional al Literaturii Române Iaşi, a aparaturii audio – video și a echipamentelor aflate în dotarea Muzeului Naţional al Literaturii Române Iași, pentru anul 2023

• încheierea acordului de cooperare între Județul Iași – Consiliul Județean Iași și Arhiepiscopia Iașilor prin Sectorul Cultural și Comunicații media pentru realizarea în parteneriat a Simpozionului Internațional Moștenirea spirituală și culturală a Sfântului Paisie de la Neamț, 300 de ani de la naștere (1722 – 2022), în perioada 13 – 16 noiembrie 2022

Detalii despre acestea dar și despre alte proiecte propuse spre dezbatere puteți găsi accesând site-ul https://www.icc.ro/…/ordine-de-zi-sedintei-ordinare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.