VIDEO: Se lansează iPhone 14 și noul Apple Watch

0
240

Apple va organiza miercuri tradiționalul său eveniment de toamnă unde vor fi prezentate telefoanele iPhone 14 și noua generație de Apple Watch.

Zvonurile spun că iPhone-urile vor fi mai scumpe, iar Apple Watch va beneficia de un model Pro, cu ecran mai mare. Vor fi patru modele noi de iPhone: două cu ecran de 6,1 inci și două cu 6,7 inci. Cel mai scump iPhone ar putea costa 1.700 dolari în SUA.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 20.00 (ora României) și va fi transmis live de la campus-ul Apple Park.Apple a vândut peste 1,5 miliarde de iPhone-uri în 15 ani, maximul fiind în al patrulea semestru din 2020: aproximativ 90 de milioane.

În cele mai slabe trimestre compania a generat o cifră de afaceri de peste 25 miliarde dolari din vânzarea de iPhone-uri, iar în cele mai bune (octombrie – decembrie), 70 miliarde dolari.În toamna lui 2020 a fost introdus modelul 5G și prețul mediu de vânzare al unui iPhone a crescut cu aproape 200 dolari, Spre exemplu, în aproape trei ani, prețul mediu de vânzare a crescut în aproape de la 783 dolari, la 954 dolari, arată datele din SUA ale Consumer Intelligence Research Partners.

În medie, posesorii de iPhone își schimbă telefonul la trei ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.