Se caută director la Școala Populară de Arte „Titel Popovici” IAȘI

0
242

Consilierii județeni se vor întâlni miercuri, 23 noiembrie a.c., începând cu ora 10:00, în ședință ordinară.

Printre cele peste 40 de proiecte pe care aleșii județeni le vor supune la vot, se regăsește și organizarea concursului de proiecte de management pentru conducerea Şcolii Populare de Arte „Titel Popovici”.

O astfel de decizie vine în urma demisiei lui Vlad BABA. Acesta a renunțat la funcție în luna septembrie, invocând motive personale, respectiv proiectele sale private din domeniul spectacolelor.

Noul manager va fi responsabil de: realizarea programelor cultural-educative, elaborarea unor programe curriculare pentru fiecare disciplină, crearea de evenimente în concordanță cu sărbătorile românești, coordonarea fiecărei catere, eficientizarea activității didactice și înființarea unor noi clase.

După aprobarea organizării concursului, Consiliul Județean Iași va anunța perioada de desfășurare a acestuia.

Reamintim că Vlad BABA este urmărit penal de DNA într-un dosar care vizează numirea sa în funcția de manager al Şcolii Populare de Arte „Titel Popovici”, în contextul în care nu îndeplinea condiţiile legale de ocupare a acestei funcţii.

DNA – Serviciul teritorial Iași au dispus efectuarea urmăririi penale pentru Costel ALexe, Vlad Baba și Apetrei Radu- Gabriel

 

Vlad BABA și-a dat DEMISIA din funcția de director al Școlii Populare de Arte IAȘI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.