S-a semnat contractul de finanțare pentru dotarea școlilor din Miroslava! Dan NIȚĂ: ”Este una dintre zilele cele mai fericite!”

0
105

Primarul Dan Niță a semnat astăzi contractul de finanțare pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din Comuna Miroslava.

Fondurile pentru dotarea Școlii Gimnaziale „Colonel Constantin Langa” Miroslava și a Școlii Gimnaziale „Dimitrie Anghel” Cornești vor fi asigurate prin intermediul Componentei 15 – Educație din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Valoarea proiectului este de 1.325.230,37 lei, durata de implementare a acestuia fiind de 17 luni.

”Astăzi este una dintre zilele cele mai fericite, am semnat la București un nou proiect de finanțare prin care elevii noștri vor beneficia de dotări moderne în cele două școli gimnaziale din comună.

Finanțarea se va face prin intermediul Componentei 15 – Educație din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Valoarea proiectului este de 1.325.230,37 lei, durata de implementare a acestuia fiind de 17 luni.

În cadrul proiectului vom dota cele două școli după cum urmează:

Școala gimnazială „Colonel Constantin Langa” Miroslava: un laborator de informatică, zece săli de clasă cu echipamente digitale pentru organizarea învățării în mediul virtual, un laborator de științe cu mobilier și materiale didactice,

un cabinet școlar (cabinet asistență psihopedagogică) cu mobilier și materiale didactice.

Școala gimnazială „Dimitrie Anghel” Cornești: un laborator de informatică, 18 săli de clasă cu echipamente digitale pentru organizarea învățării în mediul virtual, cinci săli de clasă cu mobilier și materiale didactice, un cabinet școlar (cabinet asistență psihopedagogică) cu mobilier și materiale didactice.

Voi cere colegilor din compartimentul de achiziții să urgenteze procedura de achiziție și atribuire pentru a finaliza acest proiect într-un timp cât mai scurt, iar copiii din Miroslava să se bucure de noile dotări cât mai rapid.

Împreună cu colegii din primărie vom continua să urmărim activ și să valorificăm toate sursele de finanțare diponibile (europene și naționale) și vă vom ține la curent cu orice evoluție nouă.”, a transmis primarul Dan Niță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.