S-a deschis Family Market MIROSLAVA! Sute de persoane au fost PREZENTE la eveniment

0
431

Astăzi, 14 iulie 2022, sute de persoane au venit la deschiderea Family Market Miroslava. Investiția este una considerabilă de 12 milioane de euro, realizată în parteneriat cu Primăria Miroslava.

Cu ocazia deschiderii, compania a anunțat premii la cumpărături, oferte promoţionale şi tombole. De exemplu, la cumpărături în valoare de peste 350 lei din perioada 14-17 iulie va fi acordat un voucher de 50 de lei pe loc.
„Este primul proiect Family Market. Am început acest proiect în pandemie și în acea perioadă am învățat cu toţii cât de necesar este să ai magazine în proximitate.
Family Market este un proiect de mici dimensiuni dar foarte important pentru comunitate. Mulțumim tuturor pentru susținerea de pe parcursul proiectului și în special familiei Iulius. Vă urez mult succes în afaceri!”, a transmis Iulian Dascălu.

 

Family Market Miroslava aduce un nou format de supermarket Auchan, și tot aici va fi inaugurat primul magazin din Iași al brandului Sinsay, cu articole pentru întreaga familie, dar și Pepco, retailerul polonez de tip discounter, cu soluții pentru o casă organizată și decorată.

Agroland este prezent cu un concept nou, cu accent pe petshop și produse pentru grădină. Inspirat din dorințele locuitorilor, mixul de magazine include servicii și produse ale producătorilor și antreprenorilor locali, fiind un format de încurajare a business-urilor autohtone.

Mai multă savoare vor da locațiile Meat Concept Store, Kosarom, Vascar, băcăniile La Sibieni și La Bottega, pizzeria şi patiseria La Ciambella, cofetăria Blanca, Teo`s Cafe, Mado, iar de mai bine vei avea parte prin prezența aproape de tine a cabinetului de analize medicale Praxis, magazinului cu piese auto Autopit, papetăriei Papiro, salonului Lisnic Hair Studio, curăţătoriei ecologice Omniclean, plafarului Cătina, locațiilor Inmedio, CEC Bank, Cobyul, dar și spaţiului cu jocuri pentru copii Let`s Play.

Family Market este deschis zilnic, în intervalul orar 09.00 – 21.00, iar supermarketul Auchan va funcționa în intervalul 07.00 – 22.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.