RĂSTURNARE de situație în cazul DUBLEI CRIME din IAȘI! Cui aparțin adidașii de la locul CRIMEI?

0
193

Ancheta dublei crime de la Iași se complică din nou.

O pereche de încălțăminte sport ce a fost descoperită la locul crimei, ar putea fi cheia întregului dosar.

Avocata principalului suspect al dublei crime din Iași, Sami El Bourkadi, Raluca Andrei, este cea care a vorbit despre adidași.

La începutul acestei luni, măsura de arestare preventivă a lui Sami El Bourkadi a fost prelungită. Cu toate acestea, lipsesc detalii importante din anchetă.

Raluca Andrei: ”O vecină a văzut un alt bărbat în dreptul ușii de la terasa vilei

S-au descoperit dovezi și mărturii care atestă că în vila din cartierul Moara de Vânt, din Iași, ar mai fi fost și alte persoane în ziua crimei, în afară de victime și suspectul Sami.

O pereche străină de pantofi sport, o amprentă cu sânge lângă comutatorul terasei și o vecină care susține că a văzut un bărbat atletic, înainte ca fapta să fi fost comisă, le dau de gândit anchetatorilor.

La începutul acestei luni, măsura de arestare preventivă a lui Sami El Bourkadi a fost prelungită.

Au fost găsiți niște pantofi sport Armani, bărbătești, mărimea 44. Nu e nici mărimea lui Sami, nici a lui Youssef. Pe ei s-au găsit și urme de sânge. Dacă nu ar fi fost relevante, nu ar fi trimis acele probe pentru analiza ADN la București. Cineva a purtat acei pantofi, i-a abandonat și acel cineva a aprins, cel mai probabil, și focul.

S-au găsit și urme ale acelor pantofi la fața locului și s-au găsit inclusiv urme de produs petrolier, cu care a fost incendiată locuința respectivă. S-au prelevat mai multe urme, dintre care unele aveau trei profile genetice, dintre care două ale victimelor.

Alte urme aveau patru profile genetice, dintre care două ale victimelor și două necunoscute. Lângă comutatorul terasei s-a găsit o amprentă cu sânge care nu avea ce să caute acolo.

În seara de 8 decembrie, o vecină a văzut o bărbat de 1.70-1.80m, cu constituție atletică, în dreptul ușii de la terasa vilei, în intervalul 21.40-21.45”, a spus Raluca Andrei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.