Prognoza meteo ANM, 8 – 10 martie 2022! Cum va fi vremea în țară în următoarele 3 zile

0
174

A doua săptămână de primăvară a debutat cu temperaturi medii mult mai scăzute comparativ cu cele așteptate la această perioadă. Astfel că, și în zilele de marți, miercuri și joi, vremea continuă să fie friguroasă și mohorâtă. Iată mai multe detalii despre prognoza meteo publicată de ANM pentru următoarele 3 zile!

Administrația Națională de Meteorologie anunță vreme închisă și capricioasă la nivelul întregii țări.

Astfel, în multe regiuni continuă să ningă și în următoarele 3 zile, însă stratul depus va continua să fie nesemnificativ. Iată mai multe informații pentru fiecare zi în parte!

Ziua de marți vine cu temperaturi maxime de până la 6 grade Celsius. În nordul Moldovei, Muntenia, nordul Olteniei și zonele montane nu vor fi mai mult de -1, -2 grade spre 0 grade.

Astfel, vremea continuă să fie închisă și lipsită de soare. Cât despre ninsori, ele vor apărea pentru intervale scurte de timp și în data de 8 martie 2022.Mai exact, în Oltenia, sudul extrem al Munteniei și Banat sunt posibile și ploi și lapovițe. Cele mai importante cantități, spre 10 l/mp, le așteptăm în zona Munteniei, inclusiv în zona București.

Cea de-a treia zi a săptămânii aduce începând chiar de dimineață o vreme foarte rece. Minimele vor coborî la nivelul întregii țări spre valori de -6, chiar -8 grade.

Scăderea temperaturilor se resimte puternic și în ceea ce privește maximele.

Pe parcursul zilei de miercuri avem valori de la –1 grad spre 1, 2 grade prin estul Olteniei, Muntenia, Moldova, Dobrogea, Transilvania. În restul Olteniei, Banat, Crișana și Maramureș, mercurul din termometre urcă spre 3 – 5 grade Celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.