Proces de HĂRȚUIRE deschis de secretara IONAȘCU primarului Mihai CHIRICA

0
194

Denisa IONAȘCU l-a chemat în judecată pe primarul Mihai CHIRICA acuzându-l de hărţuire şi discriminare.

IONAȘCU susţine că atitudinea edilului de Iași s-a schimbat după ce dosarul ”Zoiosu” instrumentat de procurorii DIICOT a fost trimis în instanţă.

Secretarul Consiliului Local cere daune morale de 100.000 de lei.

Din aprilie anul trecut, susţine IONAȘCU, primarul ar fi declanşat o campanie de denigrare şi hărţuire a sa, atacându-i „demnitatea, credibilitatea şi competenţa”.

După cinci ani consecutivi în care activitatea Denisei Ionaşcu primise doar calificativul „foarte bine”, primarul ar fi dispus mai multe măsuri prin care i se limitau acesteia atribuţiile, încercând totodată să o scoată din funcţie.

La solicitarea primarului, Consiliul Local a aprobat constituirea unei comisii conduse de consilieri liberali, cu rolul de a reanaliza activitatea secretarului.

Nu are nimeni nimic nu nimeni. E ca şi cum ursul începe să fugărească veveriţa. Nu avem timp de prins veveriţe. Avem un oraş mare. Nu mă împiedic de vreascuri prin pădure”, a spus primarul referitor la această analiză.

Declaraţia a fost apreciată de IONAȘCU drept o încercare de denigrare profesională a sa, prin comparaţia cu o veveriţă ori cu un vreasc.

Plângerea Denisei IONAȘCU a fost depusă la Tribunal în februarie, dosarul fiind luat în discuţie de magistraţi abia în iunie. La primul termen a fost înregistrată cererea de abţinere a unui judecător.

Ca urmare, cauza a fost repartizată unui alt complet, care o va analiza astăzi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.