Prințul PAUL al României, dat în urmărire internaţională, a fost prins la PARIS

0
320

Prințul Paul al României a fost prins în Paris. Acesta fugise din țară de aproape  doi ani de zile, după ce a fost condamnat la închisoare.

Prinţul Paul al României a fost condamnat definitiv, la trei ani și patru luni de închisoare. Sentința s-a dat în decembrie 2020, în Dosarul Ferma Băneasa, în care prințul a fost găsit vinovat de corupţie.

Acesta a fugit din țară, iar soția  a fost nevoită să părăsească forțat vila somptuoasă în care locuia cu fiul ei, pentru că nu a mai putut achita ratele.

În urma cooperării polițienești internaționale, dintre Poliția Română și autoritățile din Franța, a fost depistat, în Paris, Paul-Philippe al României. În continuare se desfășoară activitățile procedurale, în vederea predării acestuia, către țara noastră.
Vă reamintim că, la data de 17 decembrie 2020, Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, 72 ani, fiind condamnat la 3 ani și 4 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de cumparare de influență si complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”, a anunțat Poliția Română într-un comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.