Primăria IAȘI susține Ziua Națională a Sportului la Locul de Muncă, în data de 28 septembrie

0
242

Primăria Municipiului Iași susține Ziua Națională a Sportului la Locul de Muncă, în data de 28 septembrie, sub egida Săptămânii Europene a Sportului!

Ministerul Sportului, Organism Național de Coordonare al Săptămânii Europene a Sportului, invită toate instituțiile publice și private din România să își încurajeze angajații să fie activi.

Primul pas poate fi participarea la evenimentul din 28 septembrie, care se poate realiza chiar din birourile dumneavoastră, alăturându-vă demonstrației interactive susținute de Federația Română de Gimnastică, la ora 15:00.

Conectarea se realizează prin simpla scanare a codului QR din imaginea alăturată.

Dați mai departe și spor(t) la treabă!

Săptămâna europeană a sportului este o inițiativă a Comisiei Europene, menită să promoveze sportul și activitatea fizică în Europa, sub motto-ul #BeActive.

Are loc în fiecare an între 23 și 30 septembrie, mii de evenimente fiind organizate de sute de parteneri din țările participante.

Ministerul Sportului a preluat de curând calitatea de Organism Național de Coordonare al Săptămânii Europene a Sportului, eveniment care se va desfășura în perioadele 23-30 Septembrie 2022 și 23-30 Septembrie 2023. Mai multe detalii puteți găsi pe www.romaniabeactive.ro, platforma creată în acest sens pentru centralizarea tuturor evenimentelor și participanților la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.