Primăria Iași primește cereri de înscriere în programul „Prima conectare Ia sistemul public de alimentare cu apă și canalizare”

0
125

Primăria Municipiului Iași primește cereri de înscriere în programul „Prima conectare Ia sistemul public de alimentare cu apă și canalizare”, finanțat cu fonduri europene din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Programul vizează sprijinirea persoanelor singure și familiilor cu venituri reduse (care au media veniturilor bănești nete lunare sub salariul minim brut pe țară garantat pe membru de familie), pentru plata cheltuielilor de branșare / racordare la sistemul public de alimentare cu apă și/sau de canalizare.

Pot beneficia de sprijin persoanele care îndeplinesc următoarele criterii:

1. Persoană singură cu venituri reduse sau face parte dintr-o familie cu venituri reduse;

2. Are domiciliul într-o gospodărie neracordată/nebranșată la sistemul public de alimentare cu apă și/sau de canalizare și care se află pe raza teritorială a UAT Iași;

3. Își exprimă acordul cu privire la participarea în cadrul programului, respectiv acordul cu privire la îndeplinirea tuturor formalităților și realizarea lucrărilor necesare pentru racordarea/branșarea gospodăriei în care locuiește la sistemul centralizat de canalizare/alimentare cu apă.

Solicitările se vor completa și depune la Registratura Generală a Primăriei Municipiului Iași Iasi până cel târziu 14 iunie.

Actele necesare înscrierii trebuie să fie pe numele proprietarului gospodăriei pentru care se solicită sprijinul:

1. Carte de Identitate (original + copie) (originalul se returnează la depunere);

2. Act Proprietate/Contract Vânzare-Cumpărare al gospodăriei (copie);

3. Act Cadastral/Extras de Carte Funciara (copie).

Pentru mai multe detalii accesati MONITORUL OFICIAL AL ROMANIEI, PARTEA I NR.993 BIS/13.10.2022 „Anexa la Ordinul Ministrului mediului, apelor si padurilor nr.2.605/2022 pentru aprobarea Ghidului specific – Conditii de accesare a fondurilor europene aferente PLanului national de redresare si rezilienta, componenta C1 – Managementul apei, investitia 3. Sprijinirea conectarii populatiei cu venituri mici ;a retelele de alimentare cu apa si canalizare existente”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.