Pretenții mari la Poli IAȘI, după campania MASIVĂ de transferuri din această VARĂ

0
418

Politehnica Iași a transferat masiv în această vară, numărul achizițiilor ajungând la nu mai puțin de 20 de jucători, asta cu toate că în jocurile din partea a doua a sezonului trecut de Liga 2 s-a spus că se va forma echipa pentru noua ediție de campionat. S-a renunțat, însă, la trei sferturi din componenții lotului pe care l-a avut Costel Enache la dispoziție.

Moldovenii au încercat să completeze lotul cu mulți jucători experimentați, în paralel acordându-se o atenție sporită și jucătorilor tineri, care se încadrează la regula ”under” impusă de federație, iar campania de formare a noului lot, condus acum de Claudiu Niculescu, nu s-a oprit, după cum spun conducătorii clubului din Copou.

”Am încercat să creionăm un lot cu care să ne atingem obiectivul propus. Sunt foarte multe noutăți, dar și foarte mulți tineri jucători. Probabil conducem în topul achizițiilor, ca număr, dar am încercat să aducem jucători pe toate compartimentele, să avem concurență, pentru că asta doresc antrenorii.

Încă suntem în căutări, o să mai vină un portar, un număr 10, probabil și un atacant. Va fi un campionat greu, pentru că sunt destule echipe cu ambiții.

Nu ne va fi ușor, toată lumea ne vede favoriți din ce am văzut, dar cred că un prim pas este să ne calificăm în play-off. Important este că am adus jucători care au evoluat în sezonul trecut, jucători cu un CV interesant pentru Liga 2 și aștept cu nerăbdare să-i vedem la lucru”, a declarat Cornel Șfaițer.

 

 

Mai multe detalii pe: liga2.prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.