Partidul Verde îl susține pe Bogdan Cojocaru pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Iași (P)

0
52

Organizațiile județene din Iași ale Partidului Social Democrat și Partidului Verde au încheiat un protocol de colaborare pentru susținerea lui Bogdan Cojocaru în funcția de președinte al Consiliului Județean Iași la alegerile locale ce vor avea loc pe data de 9 iunie 2024.

Mă bucură susținerea arătată de colegii noștri din Partidul Verde. Alături de organizațiile sindicale, asociațiile civice, Partida Rromilor Pro Europa, parteneri care și-au arătat deja sprijinul față de programul nostru județean de guvernare, sunt convins că vom reuși să ridicăm Iașul în următorii ani.

Cu integritate, preocupare și competență ne propunem să ducem la bun sfârșit marile proiecte de infrastructură începute (autostrada A7, autostrada A8, Spitalul Regional de Urgență) și să atragem cât mai multe fonduri europene și guvernamentale pentru a aduce Iașul nivelul de dezvoltare așteptat de toți locuitorii” a declarat Bogdan COJOCARU, președintele PSD Iași.

Decizia de a sprijini candidatura lui Bogdan Cojocaru vine ca urmare a unei evaluări atente a programului său electoral și a angajamentului său față de dezvoltarea durabilă și protecția mediului în județul Iași. Partidul Verde consideră că prioritățile sale aliniate la valorile noastre fundamentale vor aduce beneficii semnificative comunității noastre.

Am analizat cu atenție propunerile candidatului Bogdan Cojocaru și suntem convinși că el este omul potrivit pentru a conduce Consiliul Județean Iași. Proiectele sale vizează modernizarea infrastructurii, promovarea transportului ecologic și implementarea unor soluții verzi pentru gestionarea deșeurilor, toate acestea fiind obiective esențiale pentru un viitor sustenabil. Un președinte curat, pentru un județ și mai curat!

Partidul Verde își îndeamnă toți membrii și simpatizanții să sprijine activ candidatura social-democratului Bogdan Cojocaru și să participe la vot pe 9 iunie 2024, pentru a asigura o administrație județeană dedicată protecției mediului și bunăstării comunității”, a declarat Victor CHIRILĂ, copreședintele Partidului Verde – Filiala Județeană Iași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.