O femeie a fost BĂTUTĂ de soțul băut pe MOTIV că stă prea mult pe TikTok

0
170

Luni seara, în jurul orei 23:00, polițiștii din Bălcăuți au fost sesizați printr-un apel la 112 despre faptul că un bărbat din comuna Zamostea și-a bătut soția în timp ce se aflau la domiciliu. Cei doi soți au împreună cinci copii minori.

Se pare că, la data respectivă Dan C. (38 de ani) a consumat băuturi alcoolice la un bar din centrul comunei Zamostea. Pe la ora 21.30 individul s-a întors acasă. Imediat ce a dat ochii cu soția sa a izbucnit un scandal pe fondul discuțiilor legate de faptul că femeia ar avea relații extraconjugale cu alți bărbați și se uită excesiv la videoclipuri pe Tik Tok.

În acest context bărbatul a încercat să îi ia telefonul Ilenei C. (33 de ani). Femeia s-a opus încercării soțului său, motiv pentru care bărbatul i-a aplicat consoartei o palmă peste față, după care a alungat-o de acasă. La fața locului a intervenit un echipaj de poliție care a completat formularul de evaluare a riscului. Rezultatul a fost că există risc iminent asupra vieții victimei.

Așadar, oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru cinci zile împotriva agresorului. În baza ordinului de protecție preventiv bărbatul este obligat să părăsească temporar locuința. În aceste circumstanțe Dan C. a spus că va locui în această perioadă la cumnatul său din satul Badragi. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „violență in familie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.