O autospecială de pompieri care se deplasa la o intervenție s-a răsturnat în localitatea Roșiori

0
156

O cisternă cu apă a ISU Suceava s-a răsturnat pe șosea în timpul unei misiuni. Pompierii se deplasau către locul producerii unui accident rutier în timpul căruia, o altă cisternă, încărcată cu combustibil, s-a răsturnat pe marginea drumului.

Potrivit ISU Suceava, cisterna încărcată cu 26 de tone de motorină, s-a răsturnat în afară părții carosabile, în localitatea Roșiori. Șoferul nu a fost rănit, scrie mediafax.ro.

„Autocisterna incarcata cu 26 de tone de motorina, rasturnata in afara partii carosabile, pe raza localitatii Roșiori. La fata locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de stingere, o ambulanta SMURD si o autocisterna cu apa.

In apropiere de locul producerii accidentului, autocisterna cu apa s-a rasturnat pe carosabil, fiind blocat un sens de mers. Conducatorul auto (singurul ocupant al autovehiculului) a fost evaluat de catre echipajul SMURD si refuza transportul la spital.

Imprejurarile producerii celor doua accidente vor fi stabilite de catre organele competente„, au declarat reprezentantii ISU Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.