O angajată de la un penitenciar, live pe TikTok din biroul instituției: „Ești RETARDAT rău și dispari, că am alergie”

0
241

Femeia a intrat live pe TikTok, îmbăcată în uniformă, și pare să le răspundă urmăritorilor care comentează în timp real filmulețul ei.

Ea adresează injurii și jignește, explicând că „decât să mă descarc pe subalterni, mai bine mă descarc pe fraierii de pe TikTok”.

Aceasta este angajată la Centrul de Detenție Craiova, iar cazul ei a intrat deja în vizorul Administrației Naționale a Penitenciarelor, au declarat, pentru Libertatea, surse oficiale din instituție.

„Bună, bună. Nu, o ia mă-ta, Radu. Uitați-vă și voi oameni dragi, uitați cum sunteți niște retardați, niște nenorociți, niște jigodii, ăștia care vorbiți urât și după aia îmi spuneți de ce vă răspund eu urât. Uite, de asta, că nu știți să respectați o femeie.

Am făcut, mai Serghei, o Academie de Poliție, măi fraiere, ceea ce tu nici 12 clase nu cred că ai. Că altfel nu ai pune asemenea întrebări. Ești retardat rău și dispari că am alergie la retardați”, spune femeia în live-ul publicat pe TikTok.

Aceasta are mii de urmăritori pe contul de Tik Tok și postează destul de des imagini cu ea în uniformă.

„Chiar îmi place că mă provoacă, mă mai descarc și eu. Decât să mă descarc pe subalterni, mai bine mă descarc pe fraierii de pe TikTok. Eu știu ce vorbesc, Eugen, tu nu, ești prost. Este o platformă de nenorociți și retardați, pe Facebook, pe Instagram ați văzut să jignească cineva așa?”, mai spune femeia, care cel mai probabil a făcut filmarea în biroul său.

Femeia lucrează la Centrul de Detenție Craiova, aflat în subordonarea Administrației Naționale a Penitenciarelor, au declarat surse oficiale pentru ziarul Libertatea.

Ziarul Libertatea a cerut un punct de vedere reprezentanților instituției, însă, până la publicarea articolului, aceștia nu au dat curs solicitării. În alte știri despre live-ul angajatei, jurnaliștii au precizat că femeia ar fi o polițistă din cadrul IPJ Harghita, însă Poliția Română a transmis că aceasta nu este angajată în cadrul instituției.

„În urma apariției în spațiul public a unei filmări pe o rețea de socializare, în care o femeie apare adresându-se altor persoane folosind injurii și cuvinte jignitoare, Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să facă următoarele precizări: persoana care apare în filmările postate pe o rețea de socializare nu este polițist în Poliția Română”, au transmis reprezentanții IGPR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.