O a doua tabăra mobilă pentru refugiați, la Suceava

0
276

16 microbuze transport din cadrul inspectoratelor pentru situatii de urgenta din județele Suceava, Alba, Bistrița – Nasaud, Neamț, Băcău, Cluj, Brașov, Mures și Sibiu au ajuns in Vama Siret din judetul Suceava. 7 dintre acestea vor rămâne in vama pentru transportul cetățenilor ucraineni către destinatiile dorite, iar 3 au fost direcționate către tabăra mobila devenita complet operaționalizată înca de aseară, pe stadionul Siret

De asemena, pentru gestionarea cu eficienta a potențialelor solicitări de sprijin, tabăra mobila apartinand ISUJ Constanta va fi trimisa in judetul Tulcea, la vama Isaccea.

Totodata, 23 de pompieri militari din cadrul inspectoratului pentru situatii de urgenta al județului Dambovita se vor deplasa in sprijinul colegilor și autoritatilor sucevene cu un modul de tabără completă, bucătărie mobilă și generator.

La acest moment, avand in vedere fluxul înregistrat la vama Siret, din judetul Suceava, este in curs de operaționalizate a doua tabăra mobila care va deservi nevoile de cazare ale cetățenilor sosiți din zona de conflict.

În completare la cele transmise în comunicat: Asociația GAL Sucevița – Putna a notificat Instituția Prefectului că are posibilitatea să asigure 153 locuri de cazare în spații publice și 109 locuri în spații private. Se va asigura și masa pentru toate persoanele cazate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.