Mesajul celor de la DRDP Iași pentru colegul decedat la muncă: ”Drum lin spre ceruri, drag coleg!”

1
207

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a transmis un mesaj de suflet după decesul colegului care a murit după mai bine de 40 de ore de muncă continuă.

”Colectivul DRDP Iași a aflat cu tristețe despre decesul colegului Dumitru Ichim (57 ani), deservent utilaj în cadrul Secției Drumuri Naționale Botoșani.

Aflat în perioada de repaus după activitatea de deszăpezire desfășurată pe fondul atenționărilor „Cod roșu” de vreme severă, acesta a fost găsit fără suflare de către colegi în dimineața zilei de astăzi, 07 aprilie, în spațiul de odihnă destinat lucrătorilor amenajat la Districtul Săveni. În ceea ce privește cauzele și circumstanțele decesului, acestea sunt analizate de către organele de anchetă, singurele abilitate să facă precizări în acest caz.

Dumitru Ichim era angajat de 33 de ani în cadrul SDN Botoșani, timp în care a desfășurat activități specifice întreținerii drumurilor naționale.

Pe această cale, DRDP Iași își exprimă regretul la trecerea sa în neființă și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Drum lin spre ceruri, drag coleg!”, se arată în mesajul transmis de DRDP Iași.

Sfârșit tragic! Un angajat care a muncit non stop la deszăpezire a fost găsit MORT în instituție

1 COMENTARIU

  1. Valorile solidaritatii si responsabilitatii colective au fost exemplificate astazi prin comportamentul colectivului DRDP Iasi, care a mers dincolo de limita legala de lucru, pentru rezolvarea problemei cauzate de natura. Multumim tuturor angajatilor implicati care au participat la aceasta misiune aproape imposibila si condolem familiei colegului nostru.”

    Admirabil! Mesajul transmis de Directia Regionala de Drumuri si Poduri din Iasi scoate in evidenta cele mai bune moduri prin care oamenii se pot uni impotriva fortelor naturii. Este impresionant sacrificiul oferit de colectivul DRDP pe fondul acestei misiuni periculoase. Condoleantele mele sincere si gandurile bune se indreapta spre familia omului prea devreme disparut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.