Maria, studenta din Iași dispărută de o săptămână, a fost dată în urmărire internațională

0
230

Maria este în continuare de negăsit. Fata a fost dată în urmărire internațională.

Disperaţi, părinţii au cerut ajutorul poliţiştilor şi au postat numeroase mesaj pe reţelele de socializare, în speranţa că-i vor da de urmă. Între timp, telefonul tinerei de 20 de ani este închis şi nimeni nu pare să ştie ce s-ar fi putut întâmpla.

Ea era cunoscută drept o persoană timidă și introvertită, iar în ultima perioadă vorbea și mai puțin cu cei apropiați.

Fata nu a spus nimănui dacă s-a întâmplat ceva. Ea a dispărut la data de 10 mai. Fata a fost văzută ultima dată de mama sa în dimineața zilei în care a dispărut. Atunci, ea i-a spus mamei sale că urmează să se pregătească pentru a pleca la cursuri, la facultate, dar nu a mai ajuns la universitate.

Cu doar o zi înainte, a vorbit cu o mătușă, cu care avea o relație mai apropiată, fără să-i spună dacă intenționează să plece.

Unei prietene i-a spus că va fi plecată pentru o perioadă, fără a-i da alte detalii. Ea era cunoscută drept un copil silitor, iar în ultimile luni ar fi absentat mult de la cursuri.

Inițial, Maria a fost dată în urmărire națională pe data de 10 mai, când s-a stabilit dispariția ei. Ulterior, a fost dată dispărută și căutată și la nivelul țărilor membre Schengen, iar, după câteva zile, s-a dat și urmărirea sa internațională, scrie observatornews.ro

Deocamdată nu se știe ce s-a întâmplat cu fata. Rudele ei se tem că ar fi putut fi păcălită de un străin, Maria fiind cunoscută ca o persoană care își pune ușor încrederea în oameni.

La momentul dispariției, era îmbrăcată cu un pardesiu de culoare bej închis, pantaloni de tip jeans de culoare albastru, cămașă de culoare kaki, iar în picioare avea adidași de culoare mov, având asupra sa un rucsac de culoare negru. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.