Liderul PSD Iaşi cere DEMISIA primarului CHIRICA şi a preşedintelui Consiliului Judeţean, Costel ALEXE

0
235

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Iaşi a PSD,  senatorul Maricel Popa, a solicitat, public, demisiile lui Mihai Chirica şi a lui Costel Alexe, din funcţiile de primar şi, respectiv, preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.

din cauza dosarelor penale pe care le au cei doi, la nivelul Guvernului nu se mai poate face lobby pentru proiectele Iaşului.

Organizarea unor alegei anticipate la Iaşi ar fi singura soluţie pentru ieşirea din impas, a spus Maricel Popa:

 „Este o demisie de onoare pentru că, din păcate, Iaşul la ora actuală a înregistrat cel mai mare număr de dosare a edililor, de cercetaşi penali, nu proiecte. M-aş fi bucurat că fie proiecte, 7-8 proiecte dar din păcate, sunt doar dosare penale şi ei se plimbă printre tribunal şi birou ceea ce nu este normal, nu mai are timp pentru proiecte. Vrem o echipă care să lupte pentru Iaşi, o echipă interesată, de profesionişti, de oameni de bine, de calitate care vor binele Iaşului.”

Pe de altă parte, Mihai Chirica a precizat, pentru Radio Iași, că nu-şi va înainta demisia şi nu exclude posibilitatea unei noi candidaturi la Primăria municipiului Iaşi:

„Cu singuranţă nu se pune problema să-mi dau demisia la cererea domnului Maricel Popa, din diverse motive. Nu am fost ales ca să-i dau satisfacţie dumnealui prin considerente politicianiste dar mai mult decât atât aş vrea să-l informez că sunt dispus să mai candidez o dată şi am să-i demonstrez că pot câştiga Primăria Municipiului Iaşi pentru că eu fac politică dar fac o politică pentru oraş nu fac politică pentru partid, ceea ce este un mare avantaj din perspectiva mea.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.