Începeți anul 2022 alături de artiștii Filarmonicii MOLDOVA din IAȘI

0
197

Vineri, 07 ianuarie, începând cu ora 19:00, orchestra simfonică va susține la Casa de Cultură a Studenților, primul concert simfonic din anul 2022, sub bagheta dirijorului MATEI POP.

Programul oferit, plin de energie, va cuprinde minunate lucrări din creația marilor compozitori Johann Strauss-fiul, B.Smetana, Aleksandr Borodin, Bela Bartok, Nikolai Rimski-Korsakov, etc.

Biletele se găsesc la Casa de bilete a instituției din str.”Cuza Vodă” nr.29, iar în ziua concertului, ele pot fi procurate și de la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 18:00.

Relații la telefon: 0332 882 025

 Vă amintim că accesul în sală este permis, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, după cum urmează:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARSCoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARSCoV-2;

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore, sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Dovada vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 se va realiza prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19.

Purtarea măştii pe durata concertului este obligatorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.