Încă un transfer la Poli IAȘI! Christ Kouadio, un ivorian care a trecut pe la Cagliari și Torino, a semnat cu MOLDOVENII

0
274

Campania de achiziții a Politehnicii Iași începe să prindă contur. După ce joi atacantul ucrainean Mykhailo Plokhotnyuk a semnat cu echipa din Copou, vineri dimineață a devenit oficial fotbalistul Iașiului și ivorianul Christ Kouadio (21 de ani). Acesta a semnat cu Politehnica un angajament pe doi ani și jumătate.

Christ Kouadio a semnat cu Poli Iași

Născut la data de 23 decembrie 2000, în Coasta de Fildeș, Kouadio măsoară 1,70 m și poate evolua în ambele flancuri ale defensivei.

Noul fundaș lateral al Politehnicii a făcut junioratul în Italia, la ASD Lanusei Calcio, Cagliari și FC Torino, apoi a ajuns la US Savoia (Italia, Serie D) și Kokkolan PV (Finlanda).

La Cagliari a prins de două ori lotul echipei mari în meciuri oficiale, fără a fi utilizat, cu Verona (0-1, în aprilie 2018) și Internazionale Milano (0-4, tot în aprilie 2018). Pentru Kokkolan PV a activat în partea a doua a anului trecut, 2021, în liga secundă a Finlandei, în 17 meciuri, toate ca titular, o singură dată fiind înlocuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.