În perioada 11-13 octombrie 2022 se desfășoară la IAȘI o nouă ediție a Forumului EC2U

0
236

În perioada 11-13 octombrie 2022 se desfășoară la Iași o nouă ediție a Forumului EC2U, un eveniment organizat bianual de Alianța EC2U (https://ec2u.eu/).

Forumul EC2U de la Iași este găzduit de Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în colaborare cu Primăria Municipiului Iași, partener asociat al alianței EC2U, alături de celelalte 6 primării ale orașelor participante.
Evenimentul aduce împreună studenți, personal academic, parteneri ai alianței EC2U, dar și reprezentanți ai autorităților locale, regionale și naționale din cele șapte țări.
Forumul EC2U de la Iași este deschis cetățenilor celor 7 orașe europene implicate în alianța EC2U (Poitiers, Coimbra, Salamanca, Pavia, Jena și Iași); astfel, dialogul deschis facilitat de sesiunea Citizen Science va sprijini crearea unei comunități cât mai unite și identificarea unor soluții colaborative care să răspundă cât mai bine nevoilor din societatea actuală.

Detalii suplimentare și programul evenimentului sunt disponibile pe pagina de web a EC2U: https://ec2u.eu/news/ec2u-forum/ec2u-forum-in-iasi/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.