Iași Open devine oficial un turneu WTA 250 în aceasta vară

0
65

Asociația Club Sportiv Iasi Open anunță cu entuziasm detaliile ediției 2024 a turneelor Iasi Open, evenimente de tenis de excepție care vor avea loc la Baza Sportivă Ciric în luna iulie. Anul acesta, fanii tenisului se pot bucura de o serie de upgrade-uri semnificative, o creștere a categoriei turneului feminin și experiențe de neuitat.

MET Energy România devine sponsorul principal al Concord Iasi Open: Suntem încântați să anunțăm parteneriatul nostru cu MET Energy România, o companie care împărtășește valorile noastre și dorința de a sprijini tinerile talente din tenis. Acest sprijin semnificativ va contribui la creșterea și dezvoltarea turneului Concord Iasi Open, oferind o rampă de lansare extraordinară pentru tinerii jucători din România.

Directorul turneului este Daniel Dobre, care a spus că majoritatea jucătoarelor din România vor fi prezente:

“Pe lângă jucătoarele consacrate, Irina Begu, Ana Bogdan, Jacqueline Cristian, Gabi Ruse, Monica Niculescu, care va veni la dublu, ca şi anul trecut, avem jucătoarele tinere care au început să confirme, Anca Todoni, Miriam Bulgaru.

Deci, la fete, clar vom avea cele mai bune jucătoare din România, plus jucătoare din, sper eu, primele 50, poate chiar mai sus, care vor dori să pregătească cât mai bine Olimpiada de la Paris, care va fi pe zgură”, a spus Dobe, citat de Agerpres.

Daniel Dobre a spus că și Simona Halep are un wildcard pregătit, în cazul în care își va dori să joace la Iași. “Sperăm să fie acolo”.

Turneul feminin va fi precedat, în aceeași bază, de challengerul ATP Concord Iași Open, programat între 8-14 iulie. Directorul acestei competiții este Andrei Pavel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.