Gropi, noroi și bătaie de joc! Drumurile din localitatea ieșeană Grozești sunt lăsate la voia întâmplării

0
266

Localnicii din comuna Grozești circulă pe drumuri ce arată ca după război. Circulația pe aceste drumuri reprezintă mai mult o avetură ce se termină de cele mai multe ori cu o avarie destul de costisitoare pentru șoferi. Drumurile sunt pline de gropi, noroi, șanțuri pline de apă.

Consiliul Județean Iași promite și caută soluții ce se lasă greu așteptate. Locuitorii comunei Grozești speră ca începând din această primăvară să înceapă lucrările de reabilitare a drumurilor.

Drumurile din comuna Grozești arată ca după bombardament

Reabilitarea drumurilor din județul Iași se lasă așteptată. Consiliul Județean Iași se „zbate” să ofere o soluție pentru drama șoferilor ce sunt nevoii să circule pe drumurile din județ.

Mai multe comune, printre care și Grozești se confruntă cu o calitate defectuoasă a infrastructurii din localitate.

„De ce nu se încep lucrările pe tronsonul de drum Grozești-Moreni-Prisecani? Vrem și noi un răspuns! Avem și noi drepturi, nu doar obligații de a plăti taxe și impozite. Drumurile arată groaznic, cel puțin partea cu Moreni și Prisecani efectiv nu se poate circula!”, a declarat un localnic din comuna Grozești.

Circulația pe drumurile din comuna Grozești se realizează cu dificultate, acestea fiind pline de gropi, noroi, șanțuri pline de apă. Localnicii se arată nemulțumiți de conducerea județeană și de faptul că nu primesc nici un răspuns concret referitor la situația îngrijorătoare cu care se confruntă în fiecare zi.

Localnic: „Am cheltuit 1.000 de lei să îmi repar mașina!”

Sătenii din comuna Grozești au expus situația catastrofală a drumurilor chiar și pe rețelele de socializare. Deși, întreaga comunitate în frunte cu primarul comunei se arată contrariați și nemulțumiți de calitatea drumurilor, situația acestora se înrăutățește de la o zi la alta.

„Am cheltuit 1.000 de lei să îmi repar mașina, am avut probleme la roată din cauza acelui drum. Pe drumu sunt adevărate șanțuri și cratere. Riscul de accident este imens! Din câte știu eu au fost alocați bani pentru sectorul de drum Grozești-Moreni-Prisecani.

Sunt curios dacă vor începe lucrările în acest an dacă nu, înseamnă că banii sunt cheltuiți în altă parte. Din păcate toți vin cu promisiuni dar nu fac nimic, nici cei din PSD și nici cei din PNL”, precizează Robert, localnic din comuna Grozești.

Actuala conducere județeană preferă să arunce cu bani pe evenimente, gale și petreceri, în loc să ofere cetățenilor din județ o infrastructură demnă pentru 2023. Proiectele de dezvoltare cu care se laudă CJ Iași sunt aproape finalizate pe hârtie, dar realitatea arată contrariul.

Gală aniversară – Iași 30! Consiliul Județean Iași a sărbătorit 30 de ani de la înființare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.