Grădiniţa cu Program Normal nr. 13 IAȘI va fi modernizată și reabilitată

0
192

Consilierii locali au votat în ședința de joi, 24 noiembrie, și o hotărâre care privește aprobarea Documentaţiei Proiect Tehnic și Detalii de Execuţie, a indicatorilor tehnico-economici și a devizului general pentru obiectivul „Reabilitare Grădiniţa cu Program Normal nr. 13” de la intersecția străzilor Arcu și Graviil Musicescu.

Valoarea totală a acestei investiții este de 5.078.933,99 lei, inclusiv TVA.
Durata prognozată pentru realizarea investiţiei este de 36 luni, din care durata de execuţie a lucrărilor este de 24 luni.

Prin intermediul lucrărilor preconizate se vor reface zonele fisurate sau crăpate ale zidăriei și se vor realiza elemente din beton armat.

Cornişele se vor reface din zidărie de cărămidă dispuse pe o structură metalică, se va realiza cămășuirea coşurilor de fum din zidărie, se vor realiza reparaţii locale la nivelul planșeului de lemn.

La nivelul podului se vor realiza centuri, se vor verifica toate elementele din lemn de peste parter, se vor verifica toate elementele din lemn din componența şarpantei, fiind prevăzute soluţii de consolidare locală sau eventual înlocuire completă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.