Gala Zâmbet în dar, eveniment CARITABIL organizat de Salvați Copiii IAȘI

0
140

Povestea Galei Zâmbet în Dar este povestea recunoștinței și a binelui răsplătit, dar în același timp este și povestea sprijinului pe care trebuie să îl oferim neîncetat și necondiționat celor mai vulnerabili, mai inocenți și mai neajutorați dintre noi – copiii.

În 2022, a șasea ediție a Galei caritabile Zâmbet în Dar are loc pe 7 octombrie și găzduiește sute de invitați, împreună cu care vom celebra generozitatea, prietenia și dragul de bine. Alături de sponsori, donatori și parteneri vom scrie, și de data aceasta, o filă nouă din viața copiilor fără zâmbete.

Evenimentul va străluci prin spectacolul „Mălăele special”, în care actorul Bogdan Mălăele e față în față cu tatăl său, Horațiu, alături de multe glume, monologuri, poezie și muzică. Un duel al eleganței, inteligenței și umorului care va provoca hohote de râs, dar și momente de reflecție. Spectacolul beneficiază de participarea cântărețului basarabean Radu Captari și este dedicat adulților.

Fii și tu făuritor de bine, făuritor de zâmbete. De ce? Pentru că un copil fericit ține în bucuria lui lumea întreagă!

De ce să participi?

 „Mălăele special”

Mălăele Special cu Horațiu și Bogdan Mălăele. Actorul Bogdan Mălăele față în față cu tatăl său, Horațiu, într-o seară cu multe glume, monologuri, poezie și muzică. Un duel al eleganței, inteligenței și umorului care va provoca hohote de râs, dar și momente de reflecție. Spectacolul beneficiază de participarea cântărețului basarabean Radu Captari și este dedicat adulților.

O faptă bună

Fondurile strânse din Gală merg către copiii vulnerabili. Frigul, lipsa apei curente și a condițiilor elementare de trai conturează o realitate extrem de dură, pe care niciun copil nu ar trebui să o trăiască. Împreună cu toate acestea, lipsa de atenție, afecțiune și educație în familie formează traume psihice și emoționale profunde, ceea ce le transformă copilărila într-o luptă pentru supraviețuire. Au nevoie să strângem rândurile în jurul lor, să-i ocrotim și să le luăm greutatea lumii de pe umerii lor mici.

Networking

Gala Zâmbet în Dar înseamnă un prilej de conectare, de vorbă și râs cu oameni buni și frumoși. Prietenia, generozitatea, bunătatea au un firesc ce adună toți invitații în Gală și-i fac să se simtă apropiați, familiari și animați de aceeași dorință, de a schimba în bine lumea în care trăim.

O cauză cu care rezonezi

Gala Zâmbet în Dar este și momentul în care arătăm activitățile Salvați Copiii Iași și impactul lor pentru a schimba realitatea dură a celor mici, care nu au și nu pot. Dacă inima îți bate mai tare pentru cauza copiilor de la marginea societății, atunci vei găsi nenumărate moduri în care te poți implica mai mult.

Dată: 7 octombrie, 17:00 – 24:00

Locație: Sala Vivaldi-Chopin, complex Palas.

Program:

17:00 Primirea invitaților și networking

18:30 Prezentarea impactului Salvați Copiii Iași

19:30 Licitație caritabilă

20:30 Spectacol „Mălăele special”

21:45 Networking

24:00 Încheiere

Salvați Copiii Iași

De 30 de ani, Salvați Copiii Iași țese o lume mai bună, mai sigură și mai veselă pentru copiii care se îndreaptă către noi atunci când se află într-o situație vulnerabilă.

Cu dragoste și devotament pentru copii, alături de partenerii și sponsorii noștri, am reușit să facem o copilărie mai frumoasă pentru zeci de mii de copii.

Este nevoie de o mare implicare și de intervenție cu prioritate pentru copiii marginalizați, mortalitatea infantilă, adolescentele gravide și abandonul școlar.

„Școala DA!”, „Stai la masă cu o faptă bună!”, „Școala Mobilă”, „Grădinița estivală”, „Fii un Moș Crăciun realist de bun!”, „O șansă egală pentru toți. Educație inclusivă în unitățile școlare”, „SENS – Siguranță prin educație pentru nutriție și sănătate”, „Primii pași în educație”, „Protecție și educație pentru copiii rămași singuri acasă”, „SENS – Siguranță prin educație pentru nutriție și sănătate”, „Familie fără frontiere”, „Alegeri sănătoase” sunt câteva dintre proiectele, campaniile și programele derulate.

În această călătorie, au venit lângă noi instituții, companii, OAMENI. Le mulțumim tuturor în numele copiilor pentru care ajutorul oferit înseamnă un viitor mai senin.

În 2021, 4.381 de copii și 1.785 de părinți au fost susținuți prin proiecte de sănătate, educație și protecție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.