Echipa Aeroportului Iași a primit Premiul Special al Juriului, în cadrul celei de-a V-a ediții PIN Awards

0
129

Echipa Aeroportului Iași a primit Premiul Special al Juriului, în cadrul celei de-a V-a ediții PIN Awards, Gala Premiilor Industriei Tech Regionale, pentru modul în care se derulează proiectul noului terminal.

T4 va fi al doilea cel mai mare terminal din România și va putea susține un trafic anual de 3,5 milioane de pasageri. Investiția, în valoare de 80 de milioane de euro, care include și o parcare nouă, va schimba complet fața Aeroportului de azi.

Am recepționat premiul PIN Awards ca pe o încurajare că suntem pe drumul cel bun. Am ajuns la un stadiu de 30% cu lucrările la noul terminal, cel mai amplu proiect de dezvoltare din istoria Aeroportului Iași. Ne onorează recunoașterea muncii noastre de către comunitatatea IT a Iașului, și suntem siguri că prin modernizarea Aeroportului vom susține dezvoltarea industriei tech locale. Există o comunitate de IT foarte puternică în Iași, mulți dintre cei care lucrează în acest domeniu folosind serviciile oferite de aeroportul nostru. Mulțumiri și felicitări organizatorilor, a fost un eveniment foarte reușit. Felicitări și celor care au fost premiați și nominalizați„, a spus Romeo Vatră, Directorul General al R.A. Aeroportul Iași.

La Gala PIN Awards 2023 au participat peste 200 de invitați din România, Republica Moldova și Ucraina. Află mai multe accesând linkul din primul comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.