Dubla CRIMĂ de la IAȘI! Al cui este rucsacul INCENDIAT în păduricea din apropiere?

0
254

Nouă descoperire în cazul dublului asasinat din Moara de Vânt! Un rucsac a fost incendiat în păduricea din apropiere. Deşi nu se cunosc încă prea multe detalii, procurorii vor cere în curând prelungirea arestării principalului suspect, Ahmed Sami El Bourkadi.

Anchetatorii ieșeni au făcut o nouă descoperire în cazul dublului asasinat. Deocamdată, aceștia nu știu cine a dat foc unui rucsac de culoare neagră, unor ciorapi de culoare roșie și unor bascheți Converse All Star, potrivit bzi.ro.

„Am constatat că, la dosarul clientului meu, au fost adăugate unele constatări noi. Din ce am observat, anchetatorii au descoperit recent în păduricea din apropierea cartierului „Roua”, din Moara de Vânt, urmele unor bunuri incendiate. Astfel, este vorba despre un rucsac de culoare neagră, o pereche de ciorapi roșii și o pereche de bacheți pe care scria „All Star”, ce par a fi de culoare galbenă sau, în orice caz, de culoare deschisă, de mărimea 40.

Ciudat este faptul că aceste bunuri au fost descoperite recent, în contextul în care, la scurt timp de la cele două crime, zona a fost „pieptănată” atent de oamenii legii”, a declarat ieri avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe studentul canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.