Dosarul penal deschis în cazul decesului bebelușului care a fost aruncat pe fereastră de mama sa a fost preluat de Parchet

1
169

Dosarul penal deschis în cazul decesului bebelușului care a fost aruncat pe fereastră de mama sa, de teama unui incendiu, a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Bebeluşul în vârstă de patru luni a murit la scurt timp după ce a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, leziunile provocate de căderea de la înălțime fiind extrem de grave.

Și mama copilului are multiple traumatisme și arsuri pe suprafața corpului, fiind internată în spital.

”Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor asupra unui membru de familie, față de o victimă minoră în vârstă de cinci luni, faptă prevăzută de articolul 32 aliniatul 1, raportat la articolul 188 aliniatul 1 Cod penal cu raportare la articolul 199 aliniat 1 Cod penal.

In fapt, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că la data de 10 ianuarie 2024 în jurul orelor 15,00, minorul a fost aruncat pe fereastra apartamentului situat în municipiul Iași, Aleea Decebal numărul 4, la etajul trei, după care mama acestuia, în vârstă de 29 de ani, s-a aruncat și ea pe fereastra aceluiași apartament.

Cele două victime au fost transportate la spital în stare gravă. În cursul serii, minorul a decedat la unitatea spitalicească unde era internat, ca urmare a leziunilor suferite.”, a declarat Elena Mădălina Pricop, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunal Iași.

Bebeluşul din Iaşi aruncat de mamă de la etaj ca să îl scape de incendiu a murit la spital. Femeia s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de crimă

1 COMENTARIU

  1. Ce tragedie!Mama va suferi și pentru copilul ei pe care în stare de soc ( monoxid de carbon inhalat care inhalat nu se mai dezleagă de hemoglobina ,ducând la moartea victimei).Deci atit mama cit și copilul ( anesteziști pot explica mai bine privarea de aer ,corpul privat de oxigen începe sa tremure,contracturi de tip convulsii tonice apoi tonico clonice,apoi din torace iese surplusul de dioxid de carbon din corp ,asa ca niște aburi,de creier și inima sa nu mai zic).Deci ,în asa o stare incompatibila cu viata nu mai ai obligatoriu cenzura psihica,pentru ca ești în coma.DECI O PERSOANA IN COMA A ARUNCAT ALTA PERSOANA ( COPIL) IN COMA PE FEREASTRA,PENTRU A SI SALVA VIATA,O GURA DE AER,VIATA! Scuze,dar I se mai face dosar penal…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.