Diana ȘOȘOACĂ, scandal în fața Ambasadei SUA: ”Noi suntem parlamentari, nu orice CETĂȚEAN”

1
246

Diana Șoșoacă a mers miercuri în fața Ambasadei SUA din București, unde a făcut scandal. Senatoarea a mers însoțită de încă doi parlamentari, deputatul Mihai Lasca și deputatul Ciprian Ciubuc.

„Noi suntem parlamentari, nu orice cetățean. De ce vorbiti cu noi prin geam, mușcăm?”, a strigat senatoarea la intrarea în ambasadă, potrivit bzi.ro.

Reprezentanții ambasadei i-au transmis că are nevoie de programare pentru ca întâlnirea cu oficialii SUA să aibă loc.

„Vi se pare normal să tratați în acest fel parlamentarii? Suntem statul sclav al Americii. Președintele României face la fel? Suntem colonie? Nu permitem un astfel de tratament! Este un afront la adresa României și a poporului român. Vom informa congresul SUA”, a strigat Diana Șosoacă.

1 COMENTARIU

  1. Avocatul doamnej Sosoaca este Mihai Rapcea, fost adept si avocat al lui Gregorian Bivolaru, fost coleg cu monica macovei la MISA, rapcea este si membru fondator noua dreapta, finul si partenerul lui Daniel Fenechiu (rude, amandoi maghiari), fonsatori ADSA, fenechiu fiind si in baroul Budapesta, prodecan in bAroul bucuresti, membru PNL, mihai rapcea si fenechiu au fost avocatii sabotori ai lui dan diaconescu si avocatii criminalilor de la hexipharma. Cei doi in 2019 erau prin ucraina la kyev in vizita impreuna cu mana dreapta a lui Bivolaru. Unchiul lui mihai rapcea este emil rapcea fost ambasador al Romaniei la Odessa, agent KGB cu acte in regula *google seach ziuanews
    http://bindiribli.ro/2022/04/26/este-diana-sosoaca-o-impostoare-partea-1-trailer/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.