Denisa IONAȘCU îi cere 100.000 de lei lui Mihai CHIRICA pentru aluzii, amenințări, FILAJ

0
190

Mihai Chirica a fost dat în judecată de către Denisa Ionaşcu. Aceasta din urmă solicită judecătorilor să-l oblige pe primar să-i respecte demnitatea în muncă şi să înceteze hărţuirea morală asupra ei.

Acţiunea a fost depusă săptămâna trecută, iar daunele morale solicitate sunt în cuantum de 100.000 lei. În sesizarea depusă la instanţă, secretarul răspunde acuzaţiilor formulate în ultima vreme de către Mihai Chirica la adresa sa.

Denisa Ionaşcu descrie o stare de temere şi nesiguranţă în care se află, iar stresul cauzat „a fost foarte mare, având puseuri de tensiune după fiecare astfel de moment consumat”.

Toate aceste ieşiri publice prin care sunt atacată îmi creează o stare de temere şi nesiguranţă a locului de muncă şi a singurei mele surse de venit, mai cu seamă că acestea vin din partea angajatorului şi mă vizează direct”, se arată în plângere.

În acelaşi timp, în acţiune, secretarul vorbeşte despre acţiuni de filaj care ar fi fost făcute cu scopul de a fi intimidată, dar nu atribuie primarului aceste acţiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.