Cu maşina intrată în GARD, un fost poliţist la RUTIERĂ a refuzat să sufle în aparatul etilotest

0
180

Polițistul Virgil Carp, conducea duminică dimineaţa un autovehicul dinspre Bârnova către Iaşi şi a lovit un gard, apoi, un stâlp.

Un şofer a sunat la 112, iar poliţia din Bârnova a ajuns la faţa locului.

Carp a negat că ar fi fost la volan și a refuzat să sufle în etilotest şi să-i fie recoltate probe biologice de sânge.

La data de 17 aprilie, în jurul orei 6.00, poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi despre faptul că un auto a acroşat gardul unei locuinţe, iar apoi, un stâlp din beton. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii nu au găsit nicio persoană în autoturism, însă martorii au indicat un bărbat aflat lângă maşină, care ar fi produs tamponarea. Acestuia i s-a solicitat să sufle în etilotest şi să-i fie recoltate probe biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de recoltare probe biologice, iar cercetările continuă„, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, Virgil Carp a fost poliţist la Rutieră, apoi la una din secţiile din municipiul Iaşi. După ce s-a pensionat, a preluat restaurantul „La Cumătru” din zona Bucium, în apropiere de Spitalul de Psihiatrie “Socola”.

În anul 2009, poliţistul Virgil Carp a fost cercetat pentru fapte de corupţie, alături de alţi 50 de oameni ai legii. Cei 51 de agenţi, 41 din cadrul Poliţiei Rutiere şi 10 de la secţiile de poliţie din Iaşi, au fost cercetaţi penal pentru abuz în serviciu, trafic de influenţă şi luare de mită. Virgil Carp a scăpat basma curată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.