Croatul Matija Katanec a semnat cu Poli Iași! Este a treia achiziție a iernii pentru moldoveni, care s-au decis în privința portarului Knoflach

0
185

Politehnica Iași a oficializat, luni seară, a treia achiziție a iernii. Fundașul central croat Matija Katanec (32 de ani) a trecut cu bine de vizita medicală și a semnat un contract pe un an cu Poli, cu opțiune de prelungire dacă se va obține promovarea în SuperLigă.

Născut la data de 4 mai 1990, la Varazdin, Matija Katanec este fundaș central de picior stâng și va crea o concurență serioasă în centrul defensivei, acolo unde au mai evoluat în tur Florin Plămadă, Răzvan Tincu și Viorel Lică.

Katanec, despre care Liga2.ro a scris de miercurea trecută că este dorit în Copou, este al treilea jucător adus de Poli în această iarnă, după mijlocașii ofensivi Alexandru Musi (împrumut de la FCSB) și Robert Ion, venit liber de contract după despărțirea de Farul Constanța.

Conducerea clubului din Copou este convinsă că noua achiziție va aduce un plus în echipa pregătită de Leo Grozavu.

Katanec a evoluat ultima dată la Varazdin, în Croația, echipă pentru care a bifat 136 de minute în două partide în acest sezon.

În cariera sa, stoperul croat a mai evoluat la formațiile VSNK Varteks, Croatia Sesvete, HNK Gorica (Croația), Gradina, Radnik Bijeljina, Zrinjski (Bosnia și Herțegovina), Spezia (Italia), Mezokovesd-Zsory și Zalaegerszegi TE (Ungaria).

Mai multe pe: liga2.prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.