Cele mai BUNE site-uri pe care să urmărești ȘTIRI despre Liga 1

0
277

Liga 1 este prima și cea mai importantă ligă din campionatul intern de fotbal. A fost înființată în 1909, fiind cunoscută în trecut sub numele de Divizia A.

Obișnuiești să pariezi pe rezultatele meciurilor de fotbal? Atunci ai nevoie de informații mereu actuale și detaliate despre orice aspect care ține de fotbal Liga 1. Poți găsi știri și clasamente de actualitate pe următoarele site-uri de profil:

ProSport

ProSport este unul dintre site-urile de sport cu tradiție și asigură cele mai noi știri din Liga 1. Urmărind acest site vei fi primul care află programul meciurilor din fiecare etapă, care echipe se află în top și care riscă să fie retrogradate. ProSport publică și interviuri cu jucători, antrenori și patronii cluburilor din Liga 1. Alte informații cuprind detalii despre derby-uri, costurile biletelor, transferuri de jucători, topuri golgheteri și multe altele.

GSP

GSP sau Gazeta Sporturilor este unul dintre cele mai de succes ziare sportive din România, care pune accentul pe fotbal și oferă și opțiuni de livescore. Acest site prezintă Liga 1, campionatul de fotbal de elită din România, împreună cu scoruri live, rezultate live, știri, clasamente, reportaje și galerii foto și video.

Flashscore

Pe Flashscore vei găsi rezultate, scoruri live și clasamente Liga 1, dar și pentru alte sporturi, cum ar fi tenis, baschet, handbal, hochei, snooker, volei și altele. Cunoașterea clasamentelor la fotbal te ajută cu alegerea corectă a opțiunilor pentru pariuri Liga 1, astfel încât să îți crești șansele de câștig.

DigiSport

DigiSport este un site reprezentativ pentru pasionații de fotbal. Informațiile oferite includ rezultate din Liga 1, program, meciuri, scoruri, transferuri, știri, rezultate la zi ale etapei, programul etapelor viitoare, echipe care promovează, echipe care retrogradează și multe altele. Alte subiecte legate de fotbal pe Digi Sport includ Euro 2020, Liga 2, Cupa României, echipa națională, Liga Națiunilor, Champions League, Europa League, CM 2022 Qatar, Bundesliga, Premier League, Liga a 3-a etc.

LPF

LPF este site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal și publică săptămânal un buletin informativ care își deschide paginile cu un editorial și cuprinde adesea interviuri cu jucători și alte nume importante în fotbal.

LPF2

LPF2 este un site simplu și la obiect despre Liga 1, cuprinzând clasamentul în timp real, golgheteri, liste de arbitri, clasamente penalty, topuri în funcție de diverse criterii și transferuri. Arhiva acestui site începe din 2006, fiind locul ideal unde să afli informații mai vechi despre Liga 1.

Clasament-fotbal.com

Acest site pune la dispoziția userilor un sistem de baze de date complex pe care aceștia îl pot utiliza pentru a afla ultimele rezultate  din Liga 1 și clasamentul Ligii 1.

Fanatik

Iubitorii fotbalului pot deveni cu adevărat fanatici și se vor regăsi cu siguranță pe site-ul Fanatik, care oferă exclusivități și cele mai noi știri din Liga 1. Noutățile apar din minut în minut și sunt disponibile imagini online și live video de la cele mai importante meciuri. Dacă ești interesat de Liga 1, nu poți lipsi de pe acest site axat pe live streaming.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.