Ce va face Vladimir PUTIN de Paște? Anunțul momentului vine de la Kremlin

0
338

Ca de obicei, președintele rus Vladimir Putin va participa la slujbele de Paște, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, potrivit agenției de presă ruse de stat  TASS.

Ne așteptăm să meargă la biserică de Paște, așa cum o face în mod tradițional”, a spus Peskov, când a fost rugat să divulge planurile lui Putin pentru Paște.

De obicei, liderul rus participă la slujbe la principalele sărbători bisericești. De regulă, de Paști, merge la Catedrala Mântuitorului Hristos din Moscova.

Ucrainenii, sfătuiți să nu participe la slujba de Înviere din cauza bombardamentelor

Biserica Ortodoxă din Ucraina, în frunte cu mitropolitul Epifanie, le-a cerut miercuri preoţilor şi credincioşilor să evite participarea la slujbe în noaptea de Înviere în zonele unde au loc lupte, deoarece există o mare probabilitate ca bombardamentele ruse să continue în perioada Paştelui ortodox, scrie Reuters.

Mitropolitul a afirmat într-o alocuţiune televizată că nu are prea mare încredere că pauza în bombardamente propusă de biserica ucraineană în această perioadă va rezista.

E greu de crezut că se va întâmpla (o pauză în bombardamente), pentru că inamicul încearcă să ne distrugă complet”, a spus Epifanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.