Ce model de TELEFON Galaxy S22 ar trebui să cumpărați?

0
158

Dacă aveți de gând să vă cheltuiți banii pe un nou smartphone, asigurați-vă că acesta vă satisface nevoile. Iată ce aduce fiecare model Samsung S22.

Anul acesta, Samsung a anunțat trei noi telefoane emblematice pentru 2022. Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra au multe în comun (inclusiv același procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1), dar diferă și în unele moduri semnificative. Dacă vă chinuiți să vă decideți pe care să îl cumpărați, suntem aici pentru a vă ajuta.

Galaxy S22 Ultra: S Pen și obiectivul cu zoom îl diferențiază

Dacă doriți S Pen, știți în mod inerent că îl doriți. De-a lungul anilor, am constatat că stiloul este mai bun pentru desenat decât pentru scris, mai ales pentru că dispozitivele mobile cu ecran mare de la Samsung sunt încă un pic prea mici pentru a lua notițe în toată regula. Dar combinația este perfectă pentru adnotări, mâzgălit, schițat, semnat documente și subliniat. Dacă sunteți un artist sau un cadru universitar, stiloul ar putea fi un motiv suficient pentru a alege Samsung S22 Ultra.

Vă place să fotografiați păsări și alte animale mici? Camera este ideală pentru a umple cadrul cu aceste creaturi. Dar dacă majoritatea fotografiilor dvs. sunt peisaje, clădiri sau persoane din apropiere, probabil că nu aveți nevoie de acest obiectiv. Iar dacă nu aveți nevoie de camera 10x sau de S Pen, nu aveți nevoie de un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Galaxy S22+: Alegerea mainstream cu o baterie solidă

S22+ este SUV-ul de dimensiuni medii al gamei: un pic cam gros, dar cu spațiul și caracteristicile pe care le doresc majoritatea oamenilor. Cel mai notabil este faptul că are o baterie mare, de 4.500 mAh, care suportă o încărcare rapidă de 45 W, lucru pe care Samsung S22, mai mic, nu îl oferă. Anxietatea legată de durata de viață a bateriei este o preocupare de top pentru mulți proprietari de smartphone-uri, iar S22+ ar trebui să inducă mai puțin stres decât modelul mai mic în această privință.

Întrebarea devine atunci dacă ar trebui să faceți upgrade la S22 + de la vechiul dvs. dispozitiv, mai ales dacă este un telefon Samsung. Dacă locuiți într-o zonă cu acoperire 5G (sau una care va avea în curând acoperire 5G) și aveți un S20 sau un model anterior, atunci ar trebui neapărat să faceți upgrade – diferența de acoperire este semnificativă. Iar dacă modul de noapte al aparatului foto sau obiectivul teleobiectiv cu zoom sunt importante pentru dvs., ne așteptăm la îmbunătățiri în aceste domenii.

Galaxy S22: Modelul pentru fanii telefoanelor mici

Samsung S22 încape confortabil într-o singură mână. Are toată puterea (atât în ceea ce privește procesorul, cât și conectivitatea 5G) telefoanelor mai mari. Și, spre deosebire de S21 de anul trecut, are un obiectiv cu zoom optic 3x (care nu se bazează pe zoomul digital). Dacă ieșiți în oraș și trebuie, să zicem, să țineți o geantă sau un copil cu cealaltă mână, Samsung S22 este de departe cel mai comod dintre cele trei modele.

Ceea ce ne dă de gândit este bateria de 3.700 mAh a lui S22 și încărcarea de 25W. Gândiți-vă dacă telefonul dvs. rămâne des fără baterie: dacă aceasta este o mare problemă pentru dvs., S22 s-ar putea să nu fie alegerea potrivită. Pe de altă parte, dacă sunteți un încărcător sârguincios sau pur și simplu nu vă holbați la ecran toată ziua, modelul mai mic vă economisește bani și spațiu fizic.

Ar trebui să așteptați să apară noile telefoane pliabile?

Dacă vă întrebați despre Galaxy Z Flip4 sau Galaxy Z Fold4 (succesorii lui Flip3 și Fold3), aceste telefoane vor sosi probabil la începutul toamnei. Samsung urmează o cadență de lansare de două ori pe an – recent a mutat lansarea pentru dispozitivele pliabile în partea anului în care obișnuia să debuteze noile dispozitive Note.

În afară de diferența de design, Z Flip4 și Fold4 vor utiliza probabil procesoare similare și vor oferi caracteristici similare în comparație cu S22 și S22+. Dacă preferați telefoanele pliabile și nu aveți niciun motiv să faceți imediat un upgrade, atunci ar trebui să așteptați aceste noi dispozitive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.