Căutată de autoritățile din Germania, depistată la controlul de frontieră în Albița

0
115

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi oprit o femeie cu cetăţenie română şi Republica Moldova căutată de autorităţile din Germania, care este cercetată pentru săvârşirea de infracțiuni economice şi financiare pe teritoriul acestui stat.

În data de 14 martie  a.c., în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasageră  într-un microbuz, o femeie cu cetățenie română şi R. Moldova, în vârstă de 49 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele femeii este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare de către autorităţile din Germania, la data de 14.02.2022, aceasta fiind cercetată pentru săvârşirea de infracţiuni economice şi financiare pe teritoriul acestui stat. 

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.