Călătorește cu Tramvaiul de epocă de Ziua Națională a Iei

0
25
Iașul se pregătește să celebreze Ziua Națională a Iei cu evenimente remarcabile, menite să aducă în prim-plan frumusețea și tradiția portului românesc.
Curse speciale organizate de CTP Iași
Dacă dorești să vii la Festivalul Iei și să descoperi frumusețea tradiției românești, să asculți muzică tradițională și să te bucuri de diverse activități și surprize pregătite special pentru această ocazie, urcă în Tramvaiul Iei, care va circula pe 23 iunie 2024, pe traseul Baza 3 – Palatul Culturii – Tg. Cucu – Copou, în intervalul orar 15.00-21.00, pe toată durata festivalului.
Pe 24 iunie 2024, tramvaiul istoric de tip AEG va circula în intervalul orar 12.00-16.00, pe traseul Tg. Cucu – Copou, iar toți cei care poartă o ie vor putea călători gratuit cu acest tramvai special.
Festivalul Iei – RomanIa Autentică este un eveniment organizat în fiecare an de Primăria Municipiului Iași plin de culoare și tradiție. Acest festival va aduna iubitorii de ie și cultură tradițională românească la un loc, pentru a celebra acest simbol național într-o atmosferă autentică.
Nu rata ocazia de a te alătura acestei sărbători unice și de a purta cu mândrie ia tradițională românească! Vino să petrecem împreună Ziua Națională a Iei la Iași și să celebrăm tradițiile care ne definesc ca popor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.